ראשי

קונדילומה

קונדילומה

נגיפי הפפילומה פוגעים באברי המין, פי הטבעת, צינור השתן, התעלה האנלית, הפה הלוע, הגרון ולחמיות העינים. הסימנים – מכתמים ובליטות ועד סרטן. אינקובציה של 3 שבועות ועד שנים. אבחון נעשה באמצעות קולפוסקופיה ובדיקת PCR . למידע נוסף

פפילומה

פפילומה

לנגיף הפפילומה האנושי HPV יש למעלה מ 100 זנים. חלקם בעלי פוטנציאל ממאיר גבוה כמו זנים 16 ו 18. קיימים כיום 3 חיסונים כנגד הנגיף, בעלי הצלחה גבוהה ביותר נגד סרטן ונגד קונדילומה. למידע נוסף

הפרשות

הפרשה נרתיקית

זוהי הסיבה השכיחה ביותר לביקור נשים אצל הגניקולוג. הגורמים להפרשה הם לרוב חיידקים, פטריות וטפילים. אבחון נכון מאפשר זהוי המחולל וטיפול תרופתי מתאים. למידע נוסף

זיבה

זיבה

החיידקים פוגעים באברי המין, בצינור השתן, בתעלה האנלית, בגרון ועוד ועד זיהום מפושט של כל הגוף. לרוב יש הפרשה וצריבה באברי המין. אינקובציה של 5-14 ימים. אבחון נעשה באמצעות בדיקת PCR .  למידע נוסף

כלמידיה

כלמידיה

החיידקים פוגעים באברי המין, בצינור השתן, בתעלה האנלית, בכבד, בגרון, בעינים, במי השפיר בהריון ועוד. אינקובציה של שבוע ועד חודשים. אבחון החיידק נעשה באמצעות בדיקת PCR . למידע נוסף

shutterstock_170680364

מיקופלסמה/ אוראופלסמה

חיידקים העלולים לגרום לדלקת בשופכה, בצוואר הרחם ובאשכים. יכולים להיות הפרשה מאברי המין וצריבה במתן שתן. אינקובציה של שבוע עד שנים. אבחון נעשה באמצעות בדיקת PCR . למידע נוסף

אודות מכון שער לבריאות האישה והגבר

המכון מיועד לאבחון ולטיפול במחלות מין ובעיקר בקונדילומה.
המכון מצויד בכלים ובמכשירים המשוכללים ביותר לאבחון זיהומי נגיף הפפילומה [HPV] ולטיפול במחלות הנובעות מנגיף זה כולל בקונדילומה.
ברשותנו קולפוסקופ המסוגל להגדיל עד פי 100 ושני סוגי מכשירי לייזר: לייזר דו תחמוצת הפחמן העובד בהכוונה של הקולפוסקופ ולייזר רך המיועד לעידוד הרפוי ולהחלמה מהירה של איזור הסרת הנגע.
הטיפולים לא מלווים בכאב.
במכון אנחנו בודקים את כל מחלות המין בגברים ובנשים ואחרי אבחון מדויק מציעים טיפול.
מטרת הטיפולים היא החלמה מהירה מהמחלה.

שאלות ותשובות


  • אנונימי 1 נובמבר 2017
    אני בתחילת טיפול להסרת גידולי קונדילומה ורוצה לדבר עם בן אדם שכבר עבר את הטיפול ושהבריא האם זה אפשרי? תודה

    ברוב המקרים אנשים מעדיפים שלא לשתף על מחלת הקונדילומה שהיתה להם, ואפשר להבין זאת. אבל לפני זמן  לא רב היה אצלי מטופל שהבריא והוא שיתף את קורותיו כאן באתר. אביא את דבריו כולל את פרטיו [בידיעתו המוצהרת] כדי שניתן יהיה לדבר איתו.From: יוסי ברג [mailto:yossiberg@gmail.com] Sent: Tuesday, August 8, 2017 1:12 PMTo: Dr. Shraga Wexler – Clinic‏ <shragaw@netvision.net.il>Subject: לשרגא- אין לי די מילים כדי להביע את ההערכה ולומר תודהשרגא יקר- שמזכיר לי את הרופא של ילדותי- אשרי שזכיתי למצוא אותך- רופא שעשורים לא פגשתי כמותו- מרפא לגוף ולנפששמסתכל על האדם, ולא על המחשב, על עזרה לאחר- ולא על החשבון או השעון, נותן בנדיבות מעצמך- מזמנך- מליבך- מיכולותיך, ולא ממשיך אחרי שלוש דקות בדהרה לפציינט הבא, בודק בבדיקת וירוס שרופאים אחרים אמרו לי שלא קיימת (שאלתי מפורשות, אמרו שאין דבר כזה), מטפל פעם אחר פעם אחר פעם כמה שצריך, בעדינות, ובסוף קובע לעוד שלוש ביקורות לכל מקרה, גם כשהבדיקה הראתה ריפוי מלא.אשרי שזכיתי להיות מטופל שלך, להירפא על ידך מקונדילומה, בפשטות ללא כאבים וללא יסורים, שאחרים- באיזמל הניתוחים שלהם, הרץ לקצץ ללא סיבה, כאבים ודימומים מיותרים, בהרדמות מלאות לא בריאות ומיותרות, לא הצליחו לרפא.שתזכה להמשיך לעשות טוב בחדוות הנתינה שנים רבות,בהוקרת תודה עמוקה ובידידות , יוסי ברג, תל אביב 2017אגב- אנא פרסם את שמי ואת הטלפון שלי- 054-7448999, כדי שאוכל לעודד אנשים להגיע לטיפול המקצועי שלך.(אני הלכתי לפרוקטולוג שנתן לי טיפול אגרסיבי ומיותר במקום ללכת אליך, כי לא בטחתי בפרסומים באינטרנט וחשבתי- לאור הנסיון שלי כראש המחלקה המשפטית במועצה לצרכנות וכסמנכ"ל ארגון המידע הצרכני אמון הציבור- כי הם מסחריים ולא אמינים. חבל שלא בדקתי קודם.
  • אנונימי 1 נובמבר 2017
    האם לכל אחד שנושא את נגיפי ה HPV יהיו את הגידולים של הקונדילומה?

    לא ולא. ממחקרים מתברר שאצל רוב האנשים הנושאים את הנגיפים הזיהום הוא זמני ומערכת החיסון מסלקת את הנגיפים עוד לפני שנגרמת מחלת הקונדילומה. ממחקרים מתברר שרק אצל אחוז אחד מכלל נושאי הנגיפים, הנגיפים גורמים להופעת גידולי הקונדילומה. כשמדובר בנגיפים השייכים לקבוצת הסיכון הגבוה המצאותם לאורך זמן עלולה לגרום להתפתחות ממאירות באברי המין, פי הטבעת, הפה והלוע.
  • אנונימי 1 נובמבר 2017
    קראתי שחיסון נגד הפפילומה יעיל רק אצל ילדים שלא נדבקו. אז איך נותנים חיסון לאנשים שכבר היה להם קונדילומה?

    אכן המחקרים הראשונים לגבי יעילות החיסון נעשו אצל אנשים עד גיל 26 שלא חלו בעבר בקונדילומה. בהמשך מצאו שהחיסון יעיל גם אצל אנשים שהיה להם קונדילומה ואשר היא הוסרה ובדיקות ה PCR שלהם הפכו להיות תקינות, כלומר שמערכת החיסון כבר חיסלה את הנגיפים, ואז הם דומים לאלו שמעולם לא חלו בקונדילומה.  כלומר החיסון נמצא יעיל גם אצל אנשים שהיה להם בעבר את הנגיפים וכיום הם כבר לא נושאים את הנגיפים. מתן חיסון לאנשים שעדיין יש להם את הנגיפים גורם ליעילות נמוכה של החיסון. זאת ועוד מחקר שנעשה בארה"ב מצא שאם החיסון ניתן לאנשים שיש להם את הנגיפים שבסיכון גבוה [HIGH RISK] אזי יש סיכון של התפתחות ממאירות אצלם. ציטוטים של כל המחקרים האלו וכן מראי מקום נמצאים בכתבות שלי בתוך אתר זה. מתן חיסון לאנשים אלו עם בדיקות PCR תקינות נעשה בהתאם להנחיות של המרכז לתרופות ומחלות שבארה"ב -  CDC.
  • אנונימי 1 נובמבר 2017
    הבנתי שאתה נותן טיפול שמסלק את הוירוסים של הקונדילומה. האם זה נכון?

    מי שמחסל את הוירוסים HPV, זה מערכת החיסון ולא אני. הטיפול שאני עושה הוא לסילוק הנגעים ולא לסילוק הנגיפים. הטיפול נעשה בלייזר משוכלל. בנוסף הלייזר מעודד את מערכת החיסון לעבוד ביתר יעילות לסילוק הנגיפים. מערכת החיסון היא זאת שמסלקת את הנגיפים מהגוף למעט יוצא מן הכלל שהוא וירוס ההרפס - HSV. מערכת החיסון מסלקת מהגוף למשל את נגיפי האדמת והחצבת והשפעת. לגבי נגיפי ה HPV בספרות הרפואית מצויין שמערכת החיסון עושה זאת תוך 1-2 שנים באופן טבעי וללא כל טיפול. במקרה של טיפול בלייזר הדבר נעשה יותר מהר באופן משמעותי. כל המחקרים עליהם אני מתבסס בתשובותי כולל מראי המקום נמצאים בכתבות שלי כאן באתר.
  • אנונימי 31 אוקטובר 2017
    שלום ד"ר וקסלר, נמצא אצלי בבדיקת PCR מיקופלסמה גניטליום, קיבלתי תחילה זריקה של רוצפין ולאחריה 4 כדורי אזניל. לאחר יומיים וללא הקלה בכלל רשמו לי דוקסולין 2 ביום+ציפרודקס 2 ביום (ביחד) ל14 יום(הדוקסולין) ו10 ימים הציפרודקס. לאחר שימוש של 3 ימים יש הקלה ממשית בכאב אך עדיין מורגש קצת צריבה במתן שתן. אני סובל מצמרמורות, שקדים נפוחים וכאבי חולשה שרק אדוויל מחזיר אותי למצב רגיל. האם כדאי להמשיך עם הדוקסלין או לבקש אנטיביוטיקה אחרת? האם כבר היתה צריכה להעלים את הצריבה לחלוטין או לתת הזדמנות עד סוף הטיפול? תודה

    שבועיים אחרי גמר אנטיביוטיקה יש לבדוק שוב אם החיידקים סולקו. ואם כן התחושות יכולות להישאר זמן מה לאחר מכן עד שהגוף מרפאה את הנזקים שנגרמו ע"י החיידקים.
  • אנונימי 31 אוקטובר 2017
    נדבקתי בקולדילומה באיזור פי הטבעת והנרתיק אני עוברת טיפולי לייזר להורדת שיער מפי הטבעת וגם מאיזור הפות האם יכול להיות שנדבתי כתוצאה מטיפולי הלייזר או ההידבקות רק כתוצאה מקיום יחסי מין

    אפשרי גם וגם.
  • אנונימי 31 אוקטובר 2017
    אובחן אצלי קונדילומה באיזור פי הטבעת והפות עברתי באיזור טיפול לייזר להורדת שיער יכול להיות שזה מקור ההדבקה או רק תוך קיום יחסי מין נדבקים בפפילומה

    אפשרי גם וגם.
  • אנונימי 31 אוקטובר 2017
    דר' שלום רב,אני בת 46 ותשעה חודשים, המחזור שלי עד היום היה סדיר ונמשך בין חמישהלשישה ימים.לפני חודשיים קיבלתי מחזור ארוך יותר, שנמשך שבעה ימים ונפסק.ובחודש הזה, המחזור היה צריך להגיע כבר לפני שבוע ולא הגיע בכלל,למרות שכל הזמן אני מרגישה סימנים שהוא כאילו עומד להגיע.הבטן שלי נפוחה יש לי כמו כאבי מחזור, כאבי גב תחתון ועצבנות.התופעות האלה נמשכות אצלי כבר שבוע ימים.לפני שבועיים וחצי בערך, הייתי אצל גיניקולוג שבדק ידנית וגם עשה ליאולטרסאונד, באולטרסאונד הוא מצא שתי מיומות ברחם, מיומה אחת 6 ס"מ שיש לי אותה כבר יותר מעשר שנים ומיומה חדשה יחסית שגודלה 2.5 ס"מ שיש לי אותהבערך שלוש שנים.האם יכול להיות שבגלל המיומות ברחם המחזור החודשי לא הגיע החודש?איזה עוד בדיקות עלי לעשות?אני ממש דואגת ובסטרס מאד חזק.תודהתמי.

    אני מציע שתפני לפורום שממש עוסק בתחומים אלו.
  • אנונימי 31 אוקטובר 2017
    שלום. עברתי שתי צריבות בלייזר של קונדילומה ומהבדיקה האחרונה אצל הרופא היה בסדר ונקי. כשלפתע הרגשתי פצע חדש גדול באיזור פי הטבעת. האם יכול לצוץ נגע גדול של קונדילומה ביום אחד? או שאולי זה הרפס? איך אדע להבדיל? אני במחזור ואין אפשרות ללכת לרופא. יכול להיות קשר בין פצע כלשהו לשימוש בפדים ולא טמפונים בזמן מחזור? אשמח לתשובה כדי להשתחרר מהלחץ

    לצערי אין ביכולתי להרגיעך כי אין תחליף לבדיקה ע"י הרופא.
  • אנונימי 31 אוקטובר 2017
    קראתי באתר כך: "לאחרונה התפרסמו הודעות שאחד מן החומרים הכימיים המרכיבים את קוטל הזרע – הנונוקסינול – קשור לשיעור גבוה, יחסית, של הפלות ומומים ביילודים"הכוונה לשימוש בנונוקסינול לפני הריון?בהנקה מותר להשתמש?האם תוכל להרחיב בעניין?אפשר לקבל מקורות מידע בעניין מחקרים אלו?תודה!

    ניתן להרחיב מידע ישירות באינטרנט. מדובר רק על הריון ולא על הנקה.
  • אנונימי 31 אוקטובר 2017
    וסטבוליטיס

    מה השאלה?
  • אנונימי 31 אוקטובר 2017
    מה המחיר של קריעת קרום הבתולים

    אנא התקשרו למרפאתנו לברר את המחיר. 03-6956867
  • אנונימי 15 אוגוסט 2017
    היה לי קונדילומה לפני שנה. האם יתכן שהוירוסים כבר נעלמו מעצמם?

    אפשרי
  • אנונימי 9 אוגוסט 2017
    From: יוסי ברג [mailto:yossiberg@gmail.com] Sent: Tuesday, August 8, 2017 1:12 PMTo: Dr. Shraga Wexler – Clinic‏ Subject: לשרגא- אין לי די מילים כדי להביע את ההערכה ולומר תודהשרגא יקר- שמזכיר לי את הרופא של ילדותי- אשרי שזכיתי למצוא אותך- רופא שעשורים לא פגשתי כמותו- מרפא לגוף ולנפששמסתכל על האדם, ולא על המחשב, על עזרה לאחר- ולא על החשבון או השעון, נותן בנדיבות מעצמך- מזמנך- מליבך- מיכולותיך, ולא ממשיך אחרי שלוש דקות בדהרה לפציינט הבא, בודק בבדיקת וירוס שרופאים אחרים אמרו לי שלא קיימת (שאלתי מפורשות, אמרו שאין דבר כזה), מטפל פעם אחר פעם אחר פעם כמה שצריך, בעדינות, ובסוף קובע לעוד שלוש ביקורות לכל מקרה, גם כשהבדיקה הראתה ריפוי מלא.אשרי שזכיתי להיות מטופל שלך, להירפא על ידך מקונדילומה, בפשטות ללא כאבים וללא יסורים, שאחרים- באיזמל הניתוחים שלהם, הרץ לקצץ ללא סיבה, כאבים ודימומים מיותרים, בהרדמות מלאות לא בריאות ומיותרות, לא הצליחו לרפא.שתזכה להמשיך לעשות טוב בחדוות הנתינה שנים רבות,בהוקרת תודה עמוקה ובידידות , יוסי ברג, תל אביב 2017אגב- אנא פרסם את שמי ואת הטלפון שלי- 054-7448999, כדי שאוכל לעודד אנשים להגיע לטיפול המקצועי שלך.(אני הלכתי לפרוקטולוג שנתן לי טיפול אגרסיבי ומיותר במקום ללכת אליך, כי לא בטחתי בפרסומים באינטרנט וחשבתי- לאור הנסיון שלי כראש המחלקה המשפטית במועצה לצרכנות וכסמנכ"ל ארגון המידע הצרכני אמון הציבור- כי הם מסחריים ולא אמינים. חבל שלא בדקתי קודם.

    תודה רבה
  • אנונימי 9 אוגוסט 2017
    האם ניתן לעשות קולפוסקופיה עם התקן תוך רחמי?ואם אפשר לקיים יחסי מין אחגי ?

    כן וכן.
  • אנונימי 9 אוגוסט 2017
    שלום , שמי דנה . לאחרונה ביצעתי בדיקת STD , הכל יצא תקין מלבד U.UREL/PARVUM שיצא חיובי. ברצני להבין – הייתי עם גבר אחד כל חיי שעד היום אני איתו , הוא ביצע את הבדיקה ואצלו יצא הכל תקין, כיצד יכול להיות שנדבקתי ? האם זו מחלת מין ?תודה מראש ! דנה.

    כיצד יכול להיות שנדבקתי ? = אין לדעת.האם זו מחלת מין ?= כן
  • אנונימי 9 אוגוסט 2017
    דר וקסלר היקר. תודה על התשובות כאן. יש לי בליטות על הפין ושני רופאים אמרו שזה קונדילומה ורופא שלישי אמר שלא. מה עושים.

    מגיעים לרופא שלישי כמוני למשל לקולפוסקופיה מקיפה.
  • אנונימי 9 אוגוסט 2017
    שלום רב. האם אפשר להדבק בפפילומה דרך מצעים מגבות ותחתונים?

    אפשרי להדבק מתחתונים וממגבות לא מורתחים.
  • אנונימי 25 יוני 2017
    לפני כחודש אובחנתי עם פטריה ואגינלית וטופלתי אך תחושת הצריבה נמשכה עם כל מגע אזורי, קיבלתי טיפול נוסף של נרות לטיפול בפטריה כעבור שבועיים אך הצריבה המשיכה. בדיקות מעבדה הראו כי יש לי את החידק ureaplasma urealyticum ורופא משפחה רשם לי דוקסילין ואילו רופא נשים התריע כי הכדור עלול לגרום לפטריה והביא פתיליות ואגינליות האמורות לטפל בתסמינים. המצב השתפר לאחר היום הראשון של לקיחת הנר ואילו ביום השני תחושת הצריבה החמירה ואף החלו כאבים בגב, במפשעות, בבטן התחתונה ובפטמות. הכאבים הללו נמשכים כבר 3 ימים. חבר שלי פנה אל קופה"ח שלו ואלו לא מטפלים בחידק כיוון שטוענים שאינו הגורם לכאבים וכי ישנו זיהום אחר כנראה שגורם לכך.. רופא נשים נוסף שראיתי המליץ גם הוא שכן אקח את הדקסילין וכי חבר שלי יטופל גם כן. מאז טופלתי בדוקסילין ע"י רופא נשים ולאחר שהסימפטומים לא עברו פניתי אליו שוב והוא ערך לי בדיקה שעל פיה הסיק כי יש לי דלקת האגן. האם דלקת זו נגרמה מהחידק ureaplasma urealyticum? האם בן זוגי חייב טיפול? האם הגיוני שהחידק/הדלקת משפיעים פיזית גם על אזור השפתיים החיצוני והצריבה שם?

    כבר עניתי בפורום אחר. ובקיצור- זה מורכב מדי לתשובה באינטרנט.
  • אנונימי 25 יוני 2017
    שלום,האם אפשר לעשות משהו לטיפול בצלקת/פיגמנטציה לאחר מולוסקום בעור הגוף?

    זהו תחום של רופא פלסטיקאי.